Сніг у Дніпропетровській області: через падіння дерева загинула людина

Сніг у Дніпропетровській області: через падіння дерева загинула людина

Укрінформ
На Дніпропетровщині через різке погіршення погодних умов зафіксовано 5374 випадки падіння дерев та гілок, одна особа загинула.

Про це інформує ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

"Всього з початку негоди на території області зафіксовано 5374 випадки, які пов'язані з падінням дерев та гілок, з них 514 це повністю повалені дерева. Найбільша кількість припала на Дніпро, а саме: 4820 випадків пошкодження дерев. Внаслідок падіння дерев стався один летальний випадок - загинула одна особа, а також пошкоджено 8 автомобілів”, - сказано в інформації.

За інформацією рятувальників, станом на сьогоднішній ранок відновлено електропостачання у 230 населених пунктах області (94 тис. 398 абонентів).

Ускладнень руху автотранспорту на автошляхах сьогодні не зафіксовано.

Упродовж усього періоду негоди рятувальники області надавали допомогу з прибирання повалених дерев та гілля, витягували автотранспорт, розчистили трикілометровий затор між населеними пунктами Миколаївка – Світлогорське (166 км – 169 км) на трасі Знам’янка – Луганськ – Ізварине, завдяки чому зі снігових заметів та кюветів було витягнуто 443 автомобілі (17 автобусів (мікроавтобусів), 166 вантажних, 256 легковиків та 4 автомобілі “швидкої”), а також 2 км дорожнього покриття у місті Дніпро, на трасі "Південний обхід" зі снігових заметів витягнуто 45 автомобілів (27 вантажних, 14 легковиків та 4 автомобілі "швидкої").

Всього визволено 643 одиниці автомобільної техніки та надано допомогу 1 тис. 477 особам.

Крім цього рятувальники надавали допомогу населенню області з відкачування талих вод, встановлення генераторів електричного живлення тощо.

Ситуація щодо стану автомобільних доріг та об’єктів життєзабезпечення перебуває на постійному контролі ГУ ДСНС області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-