У Бердянському порту робітники не впускають нового директора. Хочуть бачити Омеляна

У Бердянському порту робітники не впускають нового директора. Хочуть бачити Омеляна

Укрінформ
На держпідприємстві "Бердянський морський торговельний порт" робітники другу годину не допускають на робоче місце нового керівника порту Богдана Бабця.

Як повідомляє кореспондент Укрінформ, близько двохсот працівників Бердянського морпорту зібралися біля адмінбудівлі БМПТ сьогодні вранці у зв'язку з появою інформації про те, що директора Миколу Ільїна звільнено з посади директора, а на його місце призначено Богдана Бабця, який раніше працював у порту Миколаєва і сьогодні прибуде на підприємство.

Незгодні з цим рішенням Мініфраструктури портовики заблокували вхід до адмінбудівлі БМТП і відмовилися пропускати всередину Богдана Бабця, який приїхав близько двох годин тому.

Заяви самого Бабця і представників місцевої влади, які прибули на його представлення, про те, що дії мітингуючих незаконні, не переконали портовиків пропустити нового керівника на робоче місце. Після повідомлення про те, що наказ про звільнення Ільїна і призначення Бабця підписаний Мінінфраструктури, і ніхто з присутніх вплинути на нього не може, працівники порту почали вимагати зустрічі з міністром.

Поліція в те, що відбувається, не втручається.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня в будівлю управління держпідприємства "Бердянський морський торговельний порт" прибули слідчий слідчого відділу ГУ Нацполіції в Запорізькій області, співробітники Департаменту захисту економіки і бійці підрозділу «Скіф». Правоохоронці за рішенням суду вилучили ряд документів порту, які потрібні для розслідування кримінального провадження, відкритого щодо БМТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-