Один із найбільших світових операторів заходить у порт “Южний”

Один із найбільших світових операторів заходить у порт “Южний”

Укрінформ
Один із найбільших світових портових операторів DP World має зайти в МТП "Южний" до кінця 2017 року.

Про це міністр інфраструктури Володмир Омелян повідомив сьогодні, 18 квітня, під час зустрічі із представниками P&O Maritime FZE, дочірнього підприємства DP World, інформує Мінінфраструктури.

"Один із найбільших світових портових операторів DP World має зайти в порт "Южний" вже до кінця цього року", - заявив міністр.

За його словами, залучення стратегічного інвестора, такого як DP World, дасть можливість для України отримати мільярдні інвестиції в морську галузь.

"Безперечно, це шанс для України. І тут ми маємо продемонструвати єдину політичну волю і зробити все для того, щоб стратегічний інвестор зайшов в Україну. Ми маємо відійти від планування діяльності галузей на рік чи два. Для прогнозованого та успішного необхідно мислити стратегічно. І саме світовий інвестор, який працюватиме в Україні, може дати державі перспективу в морських вантажних перевезеннях, залучить вантаж до України, створить додану вартість державним підприємствам морської галузі", - зазначив Омелян.

Нагадаємо, на початку квітня міністр заявив, що найбільші портові оператори Hutchison Ports і DP World можуть зайти в Ураїну вже цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-