Запорізький аеропорт відновить роботу з 4 травня

Запорізький аеропорт відновить роботу з 4 травня

Укрінформ
Комунальне підприємство Запорізької міськради "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" планує з 4 травня відновити прийом повітряних суден на штучній злітно-посадочній смузі, що наразі ремонтується. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в керівництві аеропорту.

"На сьогодні КП "Міжнародний аеропорт" "Запоріжжя" не приймає і не відправляє рейси, оскільки штучна злітно-посадочна смуга в процесі ремонту, а грунтова розмокла через негоду. Обмеження на прийом повітряних суден на грунтову смугу наразі введено до 22 квітня, але може бути продовжене, у разі погіршення погодних умов, подібного тому, яке ми мали 19 квітня. Терміни відкриття штучної смуги через негоду та низку будівельних нюансів перенесено з 26 квітня на 4 травня", - повідомили в керівництві аеропорту.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" припинив прийом повітряних суден на єдину штучну злітно-посадочну смугу у зв'язку з необхідністю її ремонту. Внаслідок більшість авіакомпаній-партнерів  запорізького аеропорту вимушена була скасувати рейси на Запоріжжя. До 19 квітня польоти здійснювалися тільки компанією "Мотор Січ", яка має в парку повітряні судна, що можуть використати грунтову смугу, проте через циклон, що обрушився на Запорізький регіон 19 квітня, "Мотор Січ" також відмінила рейси.

 КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" має у розпорядженні аеровокзальний комплекс і злітно-посадочну смугу завдовжки 2500 метрів, обладнану світлотехнічними і радіонавігаційними системами, що дозволяє приймати і відправляти повітряні судна практично усіх типів у будь-який час доби, а також обладнану грунтову смугу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-