На Запорізьку область насуваються снігопади та шквальний вітер

На Запорізьку область насуваються снігопади та шквальний вітер

Укрінформ
У Запорізькій області від завтра очікується другий виток негоди: синоптики прогнозують снігопади та шквальний вітер.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в секторі по роботі зі ЗМІ та громадськістю ДСНС в Запорізькій області.

«20-21 квітня у зв'язку з переміщенням чергового активного циклону очікується погіршення погодних умов: сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, посилення вітру до 15-20 м/с», - повідомили в ДСНС.

У зв'язку з черговим різким погіршенням погодних умов ДСНС в Запорізькій області звертається до водіїв з проханням не виїжджати на дороги без нагальної потреби.

Тим, хто вирушає в дорогу, рятувальники рекомендують мати в автомобілі крім стандартного набору: аптечки, вогнегасника, балонного ключа, запасного колеса і домкрата - додатковий комплект верхнього одягу, ліхтарик, дроти «прикурювання», скребок і щітку для скла, буксирувальний трос, сірники і гарячі напої в термосі.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 19 квітня Запоріжжя замело снігом. В результаті на території Запоріжжя та області було зафіксовано зниження температури, змішані опади у вигляді дощу і снігу, пориви вітру до 18 м/с. В Запоріжжі фіксувалося налипання мокрого снігу – до 25 мм. У зв'язку з негодою мер Запоріжжя підписав розпорядження про призупинення занять у загальноосвітніх школах міста, через високий рівень захворюваності та не відповідні нормам температури в класах закрилися ряд шкіл і дошкільних закладів у районах Запорізької області.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-