Доба в АТО: поранені двоє бійців

Доба в АТО: поранені двоє бійців

Карта
Укрінформ
Минулої доби жоден український військовослужбовець не загинув, двоє воїнів отримали поранення.

Про це заявив на брифінгу в понеділок речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, двоє отримали поранення і травмування", - сказав він.

За словами Лисенка, вчора з 17 до 22 години тривали бойові дії  в районі н.п. Зайцеве Донецької області. Також відбулася серія збройних провокацій з боку ворога поблизу Авдіївки. Одного разу окупанти відкривали вогонь в Луганському. На згаданих рубежах важкого озброєння ворог не застосовував. Всього минулої доби на Донецькому напрямку було зафіксовано 6 ворожих обстрілів.

На Маріупольському напрямку минулої доби бойові дії відбувалися на ділянці  фронту Павлопіль-Широкине. Зокрема, бойовики здійснили мінометні обстріли у Павлополі, Гнутовому та Водяному.

Крім того, ворог неодноразово відкривав вогонь з легкого озброєння в Лебединському та Широкиному.

"Всього минулої доби на Маріупільському напрямку відбулося тринадцять обстрілів, чотири з яких -  з використанням мінометів", - резюмував речник з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-