У Львові молилися за воїнів АТО

У Львові молилися за воїнів АТО

Фото
Укрінформ
На Личаківському кладовищі Львова сьогодні провели поминальну молитву за загиблими воїнами АТО. Опісля відбувся молебень за одужання поранених бійців.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

"У Львові на Великдень, 16 квітня, на Личаківському кладовищі на місці поховання воїнів АТО відбулася спільна поминальна молитва та освячення пам’ятників. Молитву за душі загиблих Героїв виказав голова Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ, настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, отець Степан Сус", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що участь у спільній поминальній молитві брали родини загиблих, представники громадськості, священники.

У світлий день Воскресіння Господнього у Львові не забули й про бійців АТО, котрі перебувають на лікуванні і реабілітації у військовому шпиталі, що на вул. Чехова. Капелани освятили паски та інші великодні наїдки, котрі зготовили й привезли до шпиталю волонтери і родичі поранених, зазначає газета День.

Опісля відбувся молебень за якнайшвидше одужання бійців, також – за мир і спокій в України.

Не оминули цього святкового дня капелани увагою й Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Настоятель гарнізонного храму записав відеозвернення до майбутніх офіцерів. Капелани освятили паски і привітали курсантів та офіцерів.

Фото: Олег Кохан та зі сторінки капеланів НАСВ у Фейсбуку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-