АТО: ворог під Водяним бив із гранатометів по українських морпіхах

АТО: ворог під Водяним бив із гранатометів по українських морпіхах

Відео
Укрінформ
Ситуація в районі проведення АТО стабілізувалась. З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Про це повідомляє у суботу прес-центр АТО.

"На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар`їнки. По позиціях в районі Павлополя – бив з протитанкових гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Чермалика – з кулеметів великого калібру. По морських піхотинцях у районі Водяного противник вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Широкиного – зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, позиції сил АТО у районі Мар’їнки обстрілювали снайпери незаконних збройних формувань (НЗФ).

На Донецькому напрямку, по позиціях поблизу населеного пункту Піски НЗФ застосували гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів, а в районі Кам’янки вели вогонь по військових сил АТО зі стрілецької зброї. Захисників Опитного бойовики обстріляли з кулеметів великих калібрів. Поблизу Троїцького активно діяли снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку, по захисниках Лобачевого підрозділи НЗФ вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по оборонцях Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

Незважаючи на збройні провокації з боку бойовиків, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали, наголосили у прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-