АТО: бойовики випустили понад 60 мін на Донецькому напрямку

АТО: бойовики випустили понад 60 мін на Донецькому напрямку

Карта
Укрінформ
Бойовики не припиняють обстріли позицій Збройних сил України в районі АТО. Зокрема, на Донецькому напрямку інтенсивність вогню бойовиків тримається на тому ж рівні, що й в останні дні.

Про це розповів на брифінгу у суботу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Бойовики неодноразово застосовували міномети. Зокрема, три мінометних обстріли відбулися в Верхньоторецькому, два - в Авдіївці і один - в Зайцевому. Під час цих обстрілів по позиціях українських військовослужбовців було випущено більше 60 мін. В Пісках та Опитному бойовики відкривали вогонь виключно з легкого озброєння. В районі Світлодарської дуги вчора було тихо", - зазначив Лисенко.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 17 обстрілів з боку незаконних збройних формувань (НЗФ), зокрема - 6 з мінометів.

На Луганському напрямку НЗФ в п'ятницю тричі відкривали вогонь по позиціях ЗСУ з мінометів калібру 120 мм: одного разу в Катеринівці та двічі – в Кримському. В Станиці Луганській відбулася одна збройна провокація з легкого озброєння. В Катеринівці та Попасній бойовики застосовували гранатомети.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулось 6 обстрілів з боку НЗФ, половина з яких – з мінометів.

На Маріупольському напрямку бойовики тричі відкривали вогонь з мінометів, по одному разу обстрілявши Красногорівку, Водяне та Широкине. Всі інші обстріли були з легкого озброєння та припали на ділянку фронту Павлопіль – Широкине.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 22 обстріли з боку бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-