У Дніпрі затримали

У Дніпрі затримали "перевертнів у погонах", які ошукали крадіїв на $2 мільйони

Укрінформ
У Дніпрі затримали "перевертнів в погонах", які забрали собі майже $2 млн, вкрадених злочинцями.

Про це заявив на брифінгу в аеропорту "Харків" міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Серед підозрюваних два співробітники поліції Дніпропетровської області, яких затримано за підозрою у розбої та крадіжці понад $1,4 млн, €150 тис. та виробів із золота на суму біля $200 тис., що вже були вкрадені злочинцями", - зазначив Аваков.

За його словами, це історія про експропріацію експропріаторів у розмірі $2 млн, "та про собачу будку, яка стала схроном для цих грошей".

Як заявив на брифінгу голова Національної поліції України Сергій Князєв, у 2016 році мешканець Харківської області передав друзям у Дніпрі гроші та вироби із золота на загальну суму близько $2 млн.

"Гроші були сховані у вольєрі із собаками, що начебто унеможливлювало їхню крадіжку. Утім, власник собак вкрав ці гроші, залишив свою дружину та втік. Власник грошей звернувся до правоохоронців, які без оформлення заяви знайшли викрадачів та забрали у них гроші, залишивши лише $50 тис. Працівники внутрішньої безпеки 6 та 7 квітня провели в Дніпрі обшуки та затримання діючих працівників поліції", - додав Князев.

Як пояснили кореспонденту Укрінформу у прес-службі прокуратури Харківської області, слідчі прокуратури затримали у Дніпрі двох поліцейських - 40-річного підполковника поліції та 33-річного майора поліції, яких підозрюють у розбої, скоєному організованою групою, та заволодінні майном у великих розмірах  (ч.4.ст.187 КК України). Вирішується питання про обрання поліцейським запобіжного заходу та відсторонення їх від посад. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-