Небезпечну зону забруднення у Балаклії зменшили до 500 метрів

Небезпечну зону забруднення у Балаклії зменшили до 500 метрів

Укрінформ
Піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій очистили територію навколо Балаклії від вибухонебезпечних предметів, 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 500 метрів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

"Станом на 07:00 7 квітня пожеж на території м. Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації. У ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо м. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 500 метрів", - йдеться у повідомленні.

Відновлено електропостачання в Балаклії та прилеглих населених пунктах. Продовжується робота з відновлення газопостачання у Балаклії.

До робіт з очищення територій від вибухонебезпечних предметів від ДСНС залучено 135 осіб та 50 одиниць спеціальної техніки (20 піротехнічних розрахунків - 100 осіб та 36 одиниць техніки).

Як повідомляв Укрінформ, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація боєприпасів на складах військового арсеналу. З Балаклії та 9 прилеглих сіл евакуювали близько 36 тисяч людей. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-