Луцька міськрада взяла до відома факт смерті мера і просить призначити вибори

Луцька міськрада взяла до відома факт смерті мера і просить призначити вибори

Укрінформ
Депутати Луцької міської ради взяли до відома факт смерті мера Миколи Романюка, який помер 3 лютого, і звернулися до Верховної Ради України з проханням призначити вибори міського голови.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради. 

"На пленарному засіданні сесії міської ради депутати одностайно проголосували за прийняття рішення взяти до відома факт дострокового припинення повноважень Луцького міського голови Романюка Миколи Ярославовича у зв’язку з його смертю 3 лютого 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Також народні обранці підтримали звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови та визначення строку їх проведення.

Депутат Андрій Покровський, який підготував це звернення, зазначив, що швидке вирішення даного питання дозволить запобігти використанню політиками ситуації в Луцьку у власних інтересах, сприятиме інтересам лучан.

Зазначимо, що з часу смерті Романюка обов'язки мера виконувала секретар міськради Юлія Вусенко. 15 березня 24 з 27 присутніх депутатів міськради проголосували за її усунення з посади. 21 березня новим секретарем було обрано Ігоря Поліщука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-