Садовий про сміття: Не подобаюсь — арештовуйте

Садовий про сміття: Не подобаюсь — арештовуйте

Укрінформ
Міський голова Львова прокоментував ситуацію щодо нової ділянки поблизу села Добряни Миколаївського району, яку обласна влада виділила місту під спорудження сміттєпереробного заводу.

Про це сьогодні повідомила прес-служба міської ради.

«Наразі ми отримали листа, що є ділянка за межами населеного пункту Добряни. В п’ятницю виїхала наша група туди. ... Настрій мешканців протестний. Тобто без спільної погодженої позиції, без пропозиції ділянки, яка може бути готова і буде сприйматись мешканцями, це важко зробити. Я ще раз наголошую: є проблема резервного полігону не лише для міста Львова, а ще для 4 районів області. Пустомитівський район - один з найбільших по об’ємах відходів. А Кам’янко-Бузький район, Жовківський район, Городоцький район? Де ці райони сьогодні возять відходи? Поїдьте по тих районах по просіках, по лісопосадках – там те все сміття туди вивозять», - зазначив Садовий.

За його словами, має бути пропозиція щодо місця не така, як по Добрянах, де настрій людей дуже-дуже негативний.

У цьому контексті Садовий звертається до, як він каже, "державних мужів": «Не подобається Садовий – критикуйте, арештовуйте, але не робіть заручниками громаду Львова. Ми не маємо куди вивозити тих 600 тонн (побутових відходів - ред.) щодня. Ми маємо в державі сотні полігонів. Не можна якісно організувати роботу? Що ви робите? Що ви хочете від Львова? Це питання, яке люди ставлять».

Як повідомляв Укрінформ, напередодні жителі села Добряни Львівської області заблокували шинами дорогу, протестуючи проти будівництва на своїй території сміттєпереробного заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-