АТО: під Широкиним бойовики гатять з танків і

АТО: під Широкиним бойовики гатять з танків і "Градів"

Укрінформ
Обстріли позицій сил АТО не припиняються. Всього зафіксовано 43 випадки відкриття вогню, у тому числі з використанням зброї, забороненої Мінськими угодами. З початку доби поранено трьох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«На Маріупольському напрямку найгарячіше було поблизу Широкиного, захисників якого російсько-окупаційні підрозділи спочатку обстрілювали з кулеметів, гранатометів та зенітних установок. Потім вдарили з танка та РСЗВ «Град-П». Позиції поблизу Водяного ворог обстрілював з міномета 82мм калібру, під Красногорівкою та Гнутовим застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети», - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв під Авдіївкою, Зайцевим, Луганським, Новгородським та шахтою Бутівка. Тут по українських захисниках противник вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82мм. Крім того, по захисниках Авдіївки застосував міномети калібру 120мм.

На Луганському напрямку по опорних пунктах під Новозванівкою, Кримським та Катеринівкою ворог вів вогонь з кулеметів та гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-