Вибух на «Запоріжкоксі»: суд відправив трьох затриманих під домашній арешт

Вибух на «Запоріжкоксі»: суд відправив трьох затриманих під домашній арешт

Укрінформ
Трьох затриманих за фактом вибуху на ПАТ «Запоріжкокс» звільнено з-під варти у зв'язку з обранням їм запобіжних заходів, не пов'язаних з триманням під вартою.

Відповідне рішення виніс місцевий суд Вознесенівского району Запоріжжя, повідомили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

«На сьогодні всім трьом затриманим за фактом вибуху на підприємстві «Запоріжкокс» судом обрано запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. Для двох затриманих судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, для третього – у вигляді особистого зобов'язання», – зазначила в. о. начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області Катерина Людвік.

Як повідомлялося, 16 березня на території запорізького підприємства ПАТ «Запоріжкокс» стався вибух, в результаті якого загинули 4 людини - працівники ТОВ «Пром-Інтегра», за договором підряду проводили роботи в цеху.

За фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України – «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей».

Трьох осіб - двох керівників структурних підрозділів ПАТ «Запоріжкокс» і працівника підрозділу ГУ ДСНС в Запорізькій області, що працював на підприємстві, було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-