Активісти перекрили центр Вінниці: змушують депутатів зібратися позачергово

Активісти перекрили центр Вінниці: змушують депутатів зібратися позачергово

Укрінформ
У Вінниці активісти, обурені відсутністю кворуму позачергової сесії облради, перекрили центр міста — вулицю Соборну. До 50 людей постійно пересуваються пішохідним переходом і не дають можливості для руху транспорту. 

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Сьогодні повинна відбутися сесія Вінницької облради, яка розглядатиме звернення  громадських об’єднань до керівників держави щодо дій стосовно учасників економічної блокади “ДНР-ЛНР”. Відповідне розпорядження було розміщено на сайті облради вчора, 14 березня. Проте на ранок більше половини депутатів на сесію не з’явилися, тому ми змушені примусити їх виконати свій обов’язок”, - пояснили свої дії активісти. 

Наразі початок сесії через відсутність кворуму відклали на годину.  

Згідно з даними реєстрації, на сесії присутні 32 з 84 депутатів.

“Поки що кворуму немає", - повідомив голова Вінницької облради Анатолій Олійник.  

Як повідомляло агентство, на порядок денний позачергової сесії винесено тільки одне питання - «Про звернення представників громадських об’єднань до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради Парубія А.В., Генерального прокурора Луценка Ю.В. щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-