У магазині в руках у чоловіка вибухнула граната

У магазині в руках у чоловіка вибухнула граната

Укрінформ
У ніч на 9 березня в одному з чернівецьких магазинів в руках у відвідувача вибухнула граната.

Про це повідомила інспектор відділу комунікації ГУНП у Чернівецькій області Анастасія Антименюк.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час здійснення покупок один з відвідувачів крамниці тримав у руці металевий предмет циліндричної форми, який був у зв’язці з ключами. Той здетонував, унаслідок чого чоловік отримав тілесні ушкодження кисті правої руки, його доправлено до лікарні швидкої медичної допомоги.

«Медики діагностували у потерпілого травматичну ампутацію другого та третього пальців правої кисті, рвані рани кисті з дефектом м’яких тканин. Оперативники встановили місце перебування та особу чоловіка. Ним виявився 32-річний чернівчанин. За його словами, він не знає, що за предмет вибухнув у нього в руках, та пояснює, що знайшов його на одній із СТО», - зазначила Антименюк.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

З місця події вилучено та відправлено на експертизу металевий предмет циліндричної форми та металеву пластину з кільцем. За попередніми висновками, здетонував засіб підриву протипіхотних мін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-