Краматорськ: проти блокади Донбасу мітингували майже три тисячі осіб

Краматорськ: проти блокади Донбасу мітингували майже три тисячі осіб

Фото
Укрінформ
У місті Краматорськ Донецької області на мітинг проти торговельної блокади вийшло близько 3 тисяч осіб.

Про це у понеділок повідомили у Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної обласної  держадміністрації.

 "Сьогодні на центральній площі міста Краматорська близько 3 тисяч мешканців зібрались, щоб висловити свою позицію проти торговельної блокади", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ініціатором мітингу виступила громадська організація "Наш Краматорськ". У заході взяли участь народні депутати України Максим Ефімов, Тетяна Чорновол, Павло Кишкар,  Дмитро Лубінець, Ігор Лапін, міський голова Миколаївки Олена Цикунова, директор "Краматорськтеплоенерго" Станіслав Волоха, директор Краматорського феросплавного заводу Максим Рисс, та керівник Краматорської міської організації партії "Блок Петра Порошенка" Валерій Власенко.

Звертаючись до жителів міста, всі присутні висловили свою позицію та зазначили, що блокада сьогодні шкодить не тільки економіці Донецької області, а й всій Україні. "Все, що робиться в інтересах держави Україна – це плюс, все, що шкодить її інтересам – це мінус", – підкреслила народний депутат Чорновол. Вона закликала розібратись в ситуації та зрозуміти, що сьогодні ми всі разом маємо діяти в інтересах нашої країни.

Наприкінці мітингу народний депутат Єфімов запропонував громаді міста звернутись до Президента України Петра Порошенка, правоохоронних органів, голови Донецької ОДА Павла Жебрівського, тому що, за словами Єфімова, "блокада вбиває незалежність України".

У резолюції мітингу громада міста Краматорськ уповноважила народних депутатів України на ведення переговорів з учасниками блокади для урегулювання ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-