Штаб АТО: бойовики свідомо обстріляли пост української сторони в СЦКК

Штаб АТО: бойовики свідомо обстріляли пост української сторони в СЦКК

Укрінформ
Незаконні збройні формування на Донбасі свідомо обстрілювали у четвер, 2 березня, будівлю, де розташований спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Про це повідомляє у п'ятницю прес-центр штабу АТО у Facebook

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що вчора під час обстрілу населеного пункту Авдіївка з боку НЗФ ОРДО дев’ять танкових снарядів влучили безпосередньо у будівлю, де знаходиться спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. У цій будівлі також розміщено камеру відеоспостереження Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Такі дії незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про їх свідомі дії, спрямовані на знищення всіх спроможностей, які об'єктивно фіксують реальні факти порушень режиму припинення вогню з боку НЗФ ОРДО та ОРЛО", - йдеться у повідомленні.

В штабі підкреслили, що за десять днів це вже друга агресивна дія з боку незаконних збройних формувань ОРДО щодо представників СММ ОБСЄ, які здійснювали запуски безпілотних літальних апаратів. 

"Це переконливо свідчить про наполегливі дії противника нейтралізувати можливості місії для виявлення реальних фактів порушення мінських домовленостей", - наголосили в прес-центрі штабу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-