У Дніпрі допитають свідків у справі екс-бійця «Торнадо»

У Дніпрі допитають свідків у справі екс-бійця «Торнадо»

Укрінформ
У Центральному (колишньому Кіровському) райсуді міста Дніпро розпочалось чергове засідання у справі підозрюваного у вбивстві двох поліцейських Олександра Пугачова. Сьогодні мають допитати свідків.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

34-річного колишнього бійця батальйону «Торнадо» звинувачують відразу за п'ятьма статтями. Відкриті кримінальні провадження за ст.348, ч.1 ст.263, ч.1 ст.262 ККУ, а також кримінальне провадження за фактом убивства двох поліцейських та замаху на вбивство водія маршрутного таксі, що намагався його зупинити.

Правоохоронці допитали 150 осіб та провели 44 експертизи. Слідчі прокуратури вважають, що доказів достатньо для надання покарання. Сам Пугачов зажадав суду присяжних. Свою провину він не визнає, зі слідчими не співпрацює.

Засідання розпочалось із запізненням у 20 хвилин.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

Фото: Поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-