Справу

Справу "дніпровського стрільця" почали розглядати по суті

Укрінформ
У Центральному райсуді міста Дніпра почався розгляд по суті справи про вбивство двох патрульних поліцейських 34-річним колишнім бійцем батальйону "Торнадо" Олександром Пугачовим.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами керівника апарату суду Марії Філімонової, на цьому засіданні будуть заслуховувати клопотання сторін звинувачення і захисту, а також визначати порядок розгляду доказів. Причин для відкладення засідання немає.

У залі суду перебуває обвинувачений у злочині колишній боєць батальйону "Торнадо" Олександр Пугачов, батьки загиблих і водій маршрутки. Справу розглядають двоє суддів і троє присяжних.

Наразі це третє засідання суду.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

Фото: litsa.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-