Поліція розслідує акт наруги над пам'ятником болгарським ополченцям у Болграді

Поліція розслідує акт наруги над пам'ятником болгарським ополченцям у Болграді

Укрінформ
Співробітники Болградського відділення поліції Одеської області розслідуть акт наруги над пам'ятником болгарським ополченцям у райцентрі Болград.

У ніч на вівторок невідомі особи розмалювали його жовтою олійною фарбою, повідомили у відділі комунікацій Одеського главку поліції

"Невідомі вандали олійною фарбою розмалювали пам'ятник болгарським ополченцям, які загинули в  російсько-турецькій війні 1877-1878 років. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України", - зазначили в поліції.

Вживаються заходи щодо встановлення осіб правопорушників з метою притягнення їх до відповідальності, їм загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

«Ми не допустимо розхитування міжнаціональної ворожнечі в Одеському регіоні, - зазначив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін. – Зловмисники обов’язково будуть встановлені та покарані згідно діючого законодавства України».

Фото: trassae95.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-