На крісло в Одеській ОДА претендує власник персональної барокамери

На крісло в Одеській ОДА претендує власник персональної барокамери

Е-декларації
Укрінформ
Екс-очільник Київської міліції Олександр Терещук, який здобув перемогу у відбірковому конкурсі на вакантну посаду першого заступника голови Одеської облдержадміністрації, задекларував чималі майнові статки, включно з персональною барокамерою.

Про це свідчить інформація про фінансове становище і майно Олександра Терещука, опублікована в електронній системі "Декларації".

У власності Терещука зареєстрована персональна барокамера, придбана торік, три квартири площею 48, 51 і 105 квадратних метрів і гараж площею 20 квадратів, а також приватний будинок у Києві площею 364 квадратні метри, такий же будинок оформлений і на дружину Ольгу Терещук (можливо, йдеться про одну й ту ж будівлю).

У селі Проців під Києвом у Терещука - недобудований дачний будинок на 160 квадратних метрів і 80-метрова підсобка.

У Черкаській області, зокрема, у Христинівці у нього 6 будинків. Першим у списку йде житловий будинок площею 102 квадратних метри, ще 4 будівлі оформлені як підсобки площею 97, 289, 108 і 365 квадратних метрів. По сусідству з ними розташовується гараж на 57 квадратних метрів.

У власності Терещука також три земельні ділянки - 2 гектари у Христинівці  Черкаської області, понад 4 гектари - у селі Проців Бориспільського району Київської області та 1 гектар - на території Києва.

Екс-очільник Київської міліції їздить на позашляховику Audi Q7 2012 року випуску, має до нього причіп Кнотт 31, задекларував також триколісний мотоцикл (трицикл) Can-Am Spyder 2012 року випуску. У дружини Ольги - автомобіль Volkswagen Tiguan" випуску 2012 року.

Має подружжя Терещуків також трактор Dongfeng DF-404 2012 року випуску.

За 2016 рік Олександр Терещук заробив 174 тисячі 558 гривень зарплати і 118 тисяч 883 гривні пенсії. Також отримав близько 6 тисяч гривень в якості відсотків з рахунку в банку "Кредит Дніпро". Його дружина заробила за рік 641 тисячу 535 гривень, а син Віктор Терещук взяв заставу в банку обсягом 800 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-