КПП на адмінмежі з Кримом облаштують на 300 мільйонів – Херсонська ОДА

КПП на адмінмежі з Кримом облаштують на 300 мільйонів – Херсонська ОДА

Укрінформ
На облаштування на адміністративній межі з Кримом контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) буде витрачено близько 300 млн гривень.

Про це заявив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк під час інспектування КПВВ, повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"Близько 300 млн грн буде витрачено на облаштування КПВВ Херсонщини. Найближчим часом на всіх КПВВ буде передбачено створення автобусних станцій з облаштованими сервісними зонами, залами очікування та ЦНАПом (центром надання адміністративних послуг - ред.) задля комфорту громадян, які перетинають адмінмежу з Кримом та очікують в черзі", - сказав Лавренюк.

За інформацією ОДА, на облаштування цих пунктів з обласного бюджету буде виділено мінімум 10% співфінансування.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщину у понеділок прибула делегація Кабінету міністрів України, яка перевіряє контрольні пункти в'їзду-виїзду на адміністративній межі з Кримом з метою подальшого їх більш сучасного облаштування.

На території Херсонщини на адмінкордоні з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-