Авдіївка залишається без світла - ремонтники не змогли дістатися до ЛЕП

Авдіївка залишається без світла - ремонтники не змогли дістатися до ЛЕП

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський сподівається у неділю отримати гарантії припинення обстрілів в районі поривів ЛЕП біля Авдіївки, що дозволить розпочати ремонтні роботи.

Про це він написав у Facebook

"Російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі поривів ЛЕП біля #Авдіївка. Сподіваємось отримати гарантії на завтра і зранку електромонтажники готові вийти на відновлення ЛЕП. Станом на сьогодні виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач", - повідомив Жебрівський. 

За його словами, зараз на потужних електрогенераторах працюють лікарня, відділення Укртелекому та інші служби, які забезпечують життєдіяльність міста. Поліція працює в посиленому режимі і забезпечує правопорядок у місті.

Жебрівський зазначив, що у неділю зранку планують від потужного генератора запустити насосну станцію і подати людям у помешкання воду. Авдіївський коксохім від своїх батарей підтримує належне тепло в тепломережах міста.

"Звертались до Київстару, щоб на час, поки відновимо електропостачання в Авдіївці, вони підключили свої передавачі у місті до електрогенераторів і забезпечили належну роботу мережі", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті бойових дій поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінію, що призвело до припинення електропостачання міста та Авдіївського коксохімічного заводу.

Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-