В Ірпіні вилучили партію

В Ірпіні вилучили партію "психотропів" на мільйон

Фото
Укрінформ
На Київщині поліція вилучила партію наркотиків вартістю понад мільйон гривень.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

"Оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Києва та представниками патрульної поліції зупинено автомобіль марки "Лексус" під керуванням 22-річного жителя Київської області. Під час огляду транспортного засобу поліцейські вилучили телескопічну палицю, що відноситься до ударно-дробової зброї. У подальшому в схованці на території м. Ірпінь, про місце якої повідомив затриманий фігурант, правоохоронці вилучили чотири скляні ємності з амфетаміном загальною вагою 3,5 кг", - йдеться у повідомленні.

Оперативники також встановили, що правопорушник виготовляв амфетамін на дачній ділянці свого спільника, 24-річного жителя Київщини. За вказаною адресою у господарському приміщенні слідчим виявлено та вилучено лабораторне обладнання, реактиви та прекурсори. Їх фігуранти замовляли через мережу Інтернет та використовували для виготовлення амфетаміну.

Загальна вартість вилученої партії психотропу за цінами "чорного ринку" становить понад 1 млн. грн.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. У діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-