У підозрюваного в крадіжці знайшли наркотиків на півмільйона

У підозрюваного в крадіжці знайшли наркотиків на півмільйона

Фото
Укрінформ
У Кагарлицькому районі на Київщині поліція, розшукуючи крадія побутової техніки, затримала його з двома мішками канабісу, який за цінами чорного ринку коштує понад 500 тис. гривень.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Київської області.

"У неділю, 19 лютого, у Кагарлицькому районі Київської області поліцейські розкрили крадіжку з дачного будинку в одному з сіл району та затримали підозрюваного з двома мішками канабісу. ...Затриманим виявився 21-річний місцевий житель, який віз додому два мішки канабісу загальною вагою 4 кілограми. За цінами чорного ринку ця партія коштує понад півмільйона гривень", - йдеться в повідомленні.  

Як зазначається, молодика затримали в ході оперативно-розшукових заходів, розпочатих за інформацією про те, що в селі Переселення із дачного будинку скоєно крадіжку побутової техніки. Зловмисник виніс з будинку телевізор, акустичну систему, супутникову антену, ігрову приставку та інші електроприлади. Поліція оперативно встановила особу підозрюваного, якого й затримали під час перевезення наркотиків.

Зловмисник зізнався у вчиненні злочинів. Крім того, встановлено його причетність ще до низки крадіжок, вчинених на території міста та району.

Наразі чоловіка затримали та обрали йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Досудове слідство триває.

Фото: Відділ комунікації поліції Київської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-