Доба в АТО:  Україна втратила ще одного бійця

Доба в АТО: Україна втратила ще одного бійця

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 62 обстріли. Одного нашого військового поранено, один – загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Гнутове, Новотроїцьке, Лебединське та Зайцеве. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Гнутове, Павлопіль, Гранітне, Водяне. БМП неодноразово вели вогонь по Широкиному. Протитанкові ракетні комплекси – по Водяному, а по Авдіївці – снайпер.

На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів, а також гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Зайцеве, Опитне, Кам’янку, Луганське, Новгородське.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали Валуйське.

Загалом зафіксовано 62 обстріли. Одного нашого військового поранено, один – загинув.

Штаб просить всіх громадян, які живуть у зоні проведення АТО: у випадках, коли після обстрілів вони бачать уламки снарядів, мін чи інших боєприпасів, у жодному разі не піднімати їх, доки ділянку не оглянуть представники поліції. Без відповідного їх вивчення, фото- та відеофіксації нашій державі важко буде представити їх як докази у міжнародному суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-