Окупанти стріляють і вдень і вночі. Спокійних ділянок на фронті немає — штаб

Окупанти стріляють і вдень і вночі. Спокійних ділянок на фронті немає — штаб

Укрінформ
На Донецькому напрямку, крім Авдіївки, бойовики активізувалися навіть у тих районах, де раніше було тихо.

Про це на брифінгу заявив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Одночасно із загостренням бойових дій під Авдіївкою окупанти активізувалися на інших ділянках фронту, зокрема на тих, де зазвичай бойові дії не ведуться”, - сказав він.

Так, за словами Мотузяника, минулої доби на Світлодарській дузі, під Горлівкою, між Горлівкою і Ясинуватою, в Опитному та Пісках відбулися потужні багатогодинні мінометні обстріли.

“Окупанти нахабно стріляють і вдень і вночі, порушуючи будь-які домовленості. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь. Спокійних ділянок на фронті немає”, - розповів спікер АТО.

Він поінформував, що всього за минулу добу на Донецькому напрямку стався 41 ворожий обстріл, зокрема два бойових зіткнення.

Мотузяник зауважив, що обстановка на Луганському напрямку не змінилася. Вчора у Кримському відбувся потужний мінометний обстріл з боку противника, проте основні бойові дії, як і раніше, тривають у Попаснянському районі. Також ворог порушив режим тиші у Станиці Луганській.

“Традиційно окупанти активізуються ближче до вечора, епізодично застосовують міномети та бронетехніку. Найкоротший обстріл триває 10-15 хвилин, найдовший – понад годину. Усього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 14 ворожих обстрілів”, - додав спікер АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-