До лікарень Дніпра доправили дітей з Авдіївки, Світлодарська та Бахмута

До лікарень Дніпра доправили дітей з Авдіївки, Світлодарська та Бахмута

Фото
Укрінформ
До лікувальних закладів Дніпра доставили 18 дітей з Авдіївки, Світлодарська, Бахмута, Нетайлового та інших населених пунктів Донеччини.

Про це повідомляє сайт Міноборони.

"В рамках практичного етапу гуманітарної програми «Допомога йде» офіцери відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Схід» доправили до лікувальних закладів Дніпра 18 дітей з Авдіївки, Світлодарська, Бахмута, Нетайлового та інших населених пунктів Донеччини, розташованих поблизу лінії розмежування. До обласної дитячої клінічної лікарні та обласного офтальмологічного центру діти прибули разом із батьками. Тут їх обстежуватимуть та лікуватимуть безкоштовно", - йдеться у повідомленні.

За словами координатора проекту «Допомога йде» - офіцера відділу ЦВС ОК «Схід» старшого лейтенанта Бориса Кутового, через брак вузьких спеціалістів та стан забезпеченості у лікарнях, що знаходяться у містах поблизу лінії розмежування, практично неможливе  надання кваліфікованої медичної допомоги.

Завдяки цій благодійній ініціативі, до якої долучилися народний депутат України Тетяна Ричкова, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Гліб Пригунов, головні лікарі міських лікарень Дніпра, волонтери, оперативне командування «Схід», групи цивільно-військового співробітництва «Калинове» та «Бахмут», проект «Допомога йде», на сьогодні вже проліковано та прооперовано 8 дітей та 10 дорослих пацієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-