Поляки планують збудувати на Закарпатті сміттєпереробний завод - ОДА

Поляки планують збудувати на Закарпатті сміттєпереробний завод - ОДА

Укрінформ
Польська фірма "LIMBA" пропонує проектні рішення будівництва на Закарпатті заводів у сфері переробки твердих побутових відходів із застосуванням новітніх технологій. 

Відповідну угоду про співпрацю підписано представниками фірми та Закарпатської облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

"Поляки запропонували проектні рішення будівництва на Закарпатті заводів у сфері переробки твердих побутових відходів із застосуванням новітніх технологій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що технології, які запропоновано польською стороною при будівництві локальних заводів із сортування та переробки побутових відходів, включають можливість виробництва електричної енергії та біогазу.

"Польською фірмою вже побудовано сім заводів з переробки ТПВ та, поспілкувавшись з представниками окремих територіальних громад Закарпаття, намітилася  перспектива будівництва такого заводу на території області. Враховуючи, що польська фірма володіє проектами та технологіями, на реалізацію яких міжнародні фінансові установи можуть надавати кредитні ресурси, а також оскільки вирішення питання поводження з побутовими в області є актуальним та вкрай необхідним і потребує вирішення, обласна державна адміністрація підписала з фірмою „LIMBA” угоду про співпрацю", - зазначили в Закарпатській ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-