У Херсоні депутатам забракло голосів, аби поскаржитись Президенту на тарифи

У Херсоні депутатам забракло голосів, аби поскаржитись Президенту на тарифи

Укрінформ
Депутати Херсонської міської ради на позачерговій сесії у п'ятницю не підтримали звернення до Президента і Кабміну щодо тарифної політики.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звернення до Президента і Кабінету Міністрів стосовно заважких (тарифів - ред.), тарифної політики. Визначайтесь голосуванням", - сказав головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко, ставлячи на голосування питання про включення даного звернення до порядку денного сесії.

На підтримку "Звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неможливості виживання жителів міста Херсона за діючої тарифної політики" проголосували 26 депутатів із присутніх у сесійній залі 38 депутатів. 11 - не голосували. 1 - утримався. Відтак, рішення про включення даного питання до порядку денного сесії не набрало необхідної кількості голосів, і більше депутатами не розглядалося.

Ініціатором цього звернення виступив на сесії депутат міськради Артем Кияновський. Як він наголосив у своєму виступі, при нинішніх високих житлово-комунальних тарифах херсонцям практично неможливо вижити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-