У Дніпрі посилили заходи безпеки в суді: почався розгляд справи екс-бійця

У Дніпрі посилили заходи безпеки в суді: почався розгляд справи екс-бійця "Торнадо"

Укрінформ
У Кіровському районному суді міста Дніпра триває засідання у справі вбивства патрульних 34-річним колишнім бійцем батальйону "Торнадо" Олександром Пугачовим, якого сьогодні вдалося доставити до зали суду.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила керівник апарату Кіровського суду Марія Філімонова, всі зауваження, які були висловлені у попередньому засіданні, судом враховані, заходи безпеки посилено "У залі усунули всі технічні недоліки - замінили решітки на вікнах і клітку, а також виділили вбиральню для підсудного. Приміщення відповідає вимогам безпеки", - сказала вона.

У залі суду також знаходяться патрульні поліцейські та потерпіла сторона, яку представляє мати загиблої патрульної Ольги Макаренко, свідок подій - водій маршрутки, що намагався зупинити злочинця.

Для представників ЗМІ ведеться відеотрансляція в сусідній із залом суду кімнаті.

На засіданні визначався склад суду. За проханням Пугачова, який волів, щоб його справу розглядали присяжні, їх визначено. Справу розглядатимуть двоє суддів і троє присяжних. Ще двоє присяжних визначені як запасні.

Як повідомлялося, вранці 25 вересня 2016 року у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Поранена патрульна померла під час операції.

Пізніше з’ясувалося, що Пугачов перебував у розшуку за скоєння інших злочинів. Під час сутички з поліцейськими він також отримав поранення, його затримали у лікарні.

27 січня засідання з розгляду справи щодо Пугачова не відбулося через відсутність підозрюваного, якого не могли конвоювати у зв’язку з невідповідністю приміщення державним стандартам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-