Ватажки бойовиків бояться розправи після ліквідації

Ватажки бойовиків бояться розправи після ліквідації "Гіві" - розвідка

Укрінформ
Командний склад 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ побоюється фізичної розправи через ліквідацію Михайла Толстих, відомого за позивним "Гіві".  

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони у facebook.

"Інформація про ліквідацію М.Толстих (позивний "Гіві") суттєво вплинула на зниження морально-психологічного стану особового складу російських окупаційних військ. Особливо деморалізувало командний склад 1 АК (Донецьк) та 2 АК (Луганськ) ЗС РФ усвідомлення можливості подальшого фізичного знищення командирів, причетних до скоєння військових злочинів на території України", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією речника Міністерства оборони України полковника Олександра Мотузяника, останнім часом бандформування "Сомалі", яке очолював "Гіві", зазнало важких втрат унаслідок численних авантюрних та безглуздих атак позицій військових під Авдіївкою – так же, як і в Донецькому аеропорту восени 2014 року. Таким чином, у Михайла Толстих було чимало ворогів та недоброзичливців. 

Учора вранці у своєму кабінеті з ручного вогнемета РПВ "Джміль" був убитий командир штурмового батальйону "Сомалі" "полковник ДНР" Михайло Толстих, більш відомий як "Гіві". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-