Лікарні Донецька переповнені пораненими бойовиками – розвідка

Лікарні Донецька переповнені пораненими бойовиками – розвідка

Укрінформ
Через значні втрати російських окупаційних військ лікувальні заклади в тимчасово окупованому Донецьку переведено на посилений режим роботи, проте окупаційна адміністрація ввела обмеження на надання медичної допомоги цивільному населенню.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

"Суттєві втрати російських окупаційних військ спричинили переповнення лікувальних закладів Донецька, які переведено на посилений режим роботи. З метою організації медичного забезпечення військовослужбовців адміністрацією введено обмеження у наданні медичної допомоги цивільному населенню", - зазначається у повідомленні. 

У ГУР також повідомили, що у бойовиків з підрозділу 1 АК (Донецьк) ЗС РФ збільшилася кількість захворювань на кишковий грип. 

"У підрозділах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ через відсутність належного медичного забезпечення спостерігається різке загострення санітарно-епідеміологічної ситуації. Відзначається збільшення кількості захворювань військовослужбовців у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, які медичним персоналом діагностуються як кишковий грип", - зазначили у розвідці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-