Львівське сміття знову виявили на Тернопільщині

Львівське сміття знову виявили на Тернопільщині

Укрінформ
Чеки з львівських магазинів, товарні накладні та квитанції про оплату комунальних послуг виявлено у побутових відходах на одному із звалищ Тернопільщини у Лановецькому районі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в області.

«Три невідомі вантажівки, які виїжджали зі сміттєзвалища, помітили уночі 2 лютого місцеві мешканці. Вже вранці селяни повідомили даний факт міському голові та правоохоронцям.

На місце події виїхала екологічна інспекція Тернопільської області та слідчо-оперативна група.  Під час перевірки у побутових відходах виявлено чеки з львівських магазинів, а також інші різні документи, які свідчать про те, що сміття прибуло з сусідньої області», - йдеться у повідомленні.

Подію внесено до журналу єдиного обліку про скоєнні злочини та правопорушення. Поліцейські встановлюють усі обставини правочину та осіб причетних до даних протиправних вчинків.

Офіційний лист, у якому працівники поліції просять надати інформацію про усі підприємства, які займаються перевезенням відходів на Львівщині, направлено до Головного управління Нацполіції в Львівській області.

Це вже третій задокументований випадок незаконного вивезення сміття на територію Тернопільщини із сусідньої, Львівської області.

Як повідомляло агентство, львівські побутові відходи останнім часом було виявлено з в Зборівському та Бережанському районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-