В харківській лікарні померли ще двоє постраждалих від вибуху газового балона

В харківській лікарні померли ще двоє постраждалих від вибуху газового балона

Укрінформ
У реанімації опікового відділення Харківської міської лікарні швидкої допомоги померло ще двоє з п'ятьох потерпілих від вибуху газового балона у Зміївському районі Харківської області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів завідувач опікового відділення, заслужений лікар України Аслан Цогоєв.

"О 02:00 помер 23-річний робітник-ремонтник, а о 07:45 - 43-річний чоловік, чий стан був ускладнений цукровим діабетом. Під час вибуху обидва дістали тотальні опіки, тобто, пошкодження 100% тіл, дихальних шляхів і загальне отруєння організму", - зазначив Цогоєв.

За його словами, стан решти потерпілих - 23-річної жінки з опіками 50% тіла і чисельними травмами, і 23-річного чоловіка з опіками 90% тіла - залишається критичним.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 30 січня о 10:45 в реанімації Харківської лікарні швидкої допомоги помер старший з п'ятьх потерпілих при вибуху газового балона: 52-річний робітник-ремонтник.

Вдень 28 січня у селі Слобожанське Зміївського району Харківської області у квартирі п'ятиповерхового будинку при монтажі натяжної стелі вибухнув газовий балон. 23-річну невістку хазяйки квартири викинуло вибуховою хвилею з балкона 5-го поверху. На місці постраждали 43-річний чоловік хазяйки, 23-річний син і двоє робітників-ремонтників: чоловіки віком 52 і 23 років. Сама хазяйка цього дня була на роботі.

Викликану вибухом пожежу протягом двох годин гасили 20 рятувальників на автоцистернах. З будинку евакуйовано 23 мешканців, у тому числі 8 дітей. Від вибуху постраждали 3 квартири, ще 8 залиті водою при гасінні пожежі.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення правил пожежної безпеки). Квартира взята під охорону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-