Дніпровська поліція з’ясувала, хто стріляв у 6-річного хлопчика

Дніпровська поліція з’ясувала, хто стріляв у 6-річного хлопчика

Укрінформ
Поліція Дніпра встановила особу, яка нанесла вогнепальне поранення 6-річній дитині в Дніпрі. Виявляється, ніяких зловмисників, які, ймовірно, підстрелили хлопчика на вулиці, не було.

Про це розповів речник ГУ НП у Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає кореспондент Укрінформу.

«Подія сталася не на вулиці, а в квартирі. Хлопчики 6 і 7 років гралися в кімнаті. Мама з потерпілим хлопчиком знаходилася в гостях. Троє дорослих пішли в іншу кімнату, залишивши дітей без нагляду. Хлопчаки виявили пістолет, який належить господареві дому, семирічний товариш з необережності натиснув на курок, що і призвело до трагедії», - зазначила Старчевська.

За її словами, справу, ймовірно, перекваліфікують зі ст.121 на ст.128 (нанесення тілесних ушкоджень з необережності). Стосовно дорослих розглядається можливість притягнення їх до відповідальності за ст.384 КК Кодексу (завідомо неправдиві свідчення).

Як раніше повідомлялось, 23 січня близько 21:30 пара з дитиною шести років йшла по вулиці 20 років Перемоги у Дніпрі. Громадяни почули постріл, після чого дитина схопилась за груди. Маленького постраждалого доставили в лікарню, де констатували вогнепальне поранення від пневматичної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-