Новий губернатор Одещини розширює штат адміністрації

Новий губернатор Одещини розширює штат адміністрації

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов розпорядився реорганізувати структуру департаментів та управлінь ОДА, наростивши загальну кількість державних службовців.

Штат ОДА, згідно з розпорядженням Степанова №319/А-2017, збільшено до 528 фахівців - на 89 осіб більше, ніж було в ОДА за попереднього керівництва.

Зокрема, відновлено Управління аграрної політики, Управління комунікацій та інформаційної політики та Департамент соціальної та сімейної політики (раніше був Департамент охорони здоров'я та соціальної політики). Два структурні підрозділи: Департамент "Агентство з питань інвестицій та розвитку" та Департамент розвитку інфраструктури і ЖКГ - перейменовано відповідно в Управління інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва та Департамент ЖКГ й енергоефективності.

У новому штатному розписі з'явилось Управління туризму, рекреації та курортів, також функціонуватимуть Департамент економічної політики й стратегічного планування, Департамент охорони здоров'я, Управління містобудування й архітектури, Відділ охорони культурної спадщини і Відділ координації адмінпослуг та інформатизації, Сектор запобігання й виявлення корупції тощо.

По суті виданням розпорядження про реорганізацію ОДА Степанов зробив крок до поступового відновлення структури підрозділів Одеської облдержадміністрації, яка існувала до приходу в ОДА його попередника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-