Влада Львівщини взялася залагодити

Влада Львівщини взялася залагодити "сміттєвий" конфлікт

Укрінформ
Львівська обласна влада взялася залагодити конфлікт між львів`янами та мерією, який виник через створення майданчиків для пресування сміття.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

"Мешканці Львова звернулися до голови ОДА Олега Синютки з проханням втрутитися в ситуацію з вивезенням сміття та наміром міської влади створити сортувально-пресувальні лінії в межах міста", - зазначила речниця облдержадміністрації Андріана Гринишин.

За її словами, глава області попросив активістів не перекривати вулиці Львова, протестуючи проти створення сортувально-пресувальних ліній, оскільки це завдає чимало клопотів містянам.

На зустрічі домовлено створити робочу групу з представників Рясного, Рясного – 2, Руської Рясної та влади для ефективнішої комунікації. Крім того, Синютка повідомив, що сміття з міста вже почали вивозити і до кінця тижня цей процес має бути завершений.

На його думку, створення сортувально-пресувальних станцій у кожному районі Львова не вирішить проблему, оскільки замість 200 чи більше дрібних майданчиків відходи будуть зосереджені на п`яти, створюючи ту саму екологічну та епідеміологічну загрозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-