Меморандум зі шведською компанією про створення ЦНАПів підписали 14 тергромад

Меморандум зі шведською компанією про створення ЦНАПів підписали 14 тергромад

Фото
Укрінформ
Компанія SKL International (Швеція) та 14 об'єднаних тергромад підписали меморандум щодо ремонту та облаштування центрів надання адміністративних послуг на загальну суму 800 тисяч євро.

Про це інформує прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. 

«24 січня 2017 року відбулося урочисте підписання Меморандумів про співпрацю між представниками 14 об'єднаних громад та компанією SKL International щодо створення в цих громадах центрів надання адміністративних послуг», - ідеться в повідомленні.

У компанії SKL International зазначили, що в рамках меморандуму у цих 14 об'єднаних громадах до кінця року передбачається ремонт і обладнання Центрів адміністративних послуг, а також навчання відповідних фахівців та інформування населення про діяльність ЦНАПів. Загальний розмір фінансування - 800 тисяч євро.

Крім того, організатори поінформували, що найближчим часом розпочнеться конкурсний відбір ще 10 об'єднаних громад для надання допомоги в розбудові в них ЦНАПів.

Водночас у Мінрегіоні нагадали, що компанія SKL International реалізує Початкову фазу проекту U-LEAD component 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» у частині розбудови Центрів адміністративних послуг, що фінансується Європейським Союзом та Шведським агентством міжнародного розвитку (Sida).

У планах проекту U-LEAD component 2 відкриття не менше 24 ЦНАПів в уже створених об'єднаних громадах до кінця 2017 року і більше 600 центрів - до кінця 2020 року.

Фото: Мінрегіон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-