У святковій програмі до Дня Соборності в Сумах - ланцюг єдності і флешмоби

У святковій програмі до Дня Соборності в Сумах - ланцюг єдності і флешмоби

Укрінформ
День соборності у Сумах відзначать цілою низкою заходів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, 22 січня заходи розпочнуться покладанням квітів до могил загиблих у зоні АТО та до пам’ятного знаку на честь загиблих бійців на вулиці Герасима Кондратьєва.

Урочистий мітинг «Соборна та єдина – рідна Україна» і церемонія покладання квітів до пам’ятника Кобзареві пройдуть у сквері Т. Шевченка. Тут же відбудеться презентація міського арт-проекту «Місто – мрія», який передбачає створення снігового містечка.

За маршрутом вулиця Воскресенська – вулиця Соборна – Харківський міст пройде хресна хода духовенства та вірян УПЦ КП, яка стартує від Свято-Воскресенського кафедрального собору.

Продовжить програму заходів акція «Ланцюг Єдності» за участю представників громадських організацій, національних меншин, духовенства та громадськості на Харківському мосту.

В обласній філармонії відбудеться благодійний концерт «Єднаймося, люба родино!». Біля ТЦ «Мануфактура» відбудеться музичний флешмоб «Добрий ранок, Україно!», а у сквері Т. Шевченка - загальнообласний флешмоб «Вогні Соборності єднають Україну».

Розпорядженням голови облдержадміністрації доручено провести в навчальних закладах, установах культури, військових частинах засідання у форматі «круглого столу», інформаційно-просвітницькі та навчально-виховні заходи, присвячені історії національно-визвольних змагань в Україні на початку ХХ століття, боротьбі за суверенітет України.

У святкові дні планується відвідування учасників антитерористичної операції, родин загиблих бійців та сімей тих, хто сьогодні відстоює територіальну цілісність нашої держави в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-