На Одещині закрили дві автодороги

На Одещині закрили дві автодороги

Укрінформ
В Одеській області в четвер з 12:00 закрито рух для транспортних засобів на автодорозі Р-71 та Р-55, також залишаються обмеження на автодорогах Кіровоград - Платонове та Одеса - Рені.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«З 12:00 12 січня закрито рух для транспортних засобів на автодорозі Р-71 Одеса- Іванівка- Ананьїв- Піщана- Хащувате-Колодисте-Рижовка-/М-05/ та Р-55 Одеса - Вознесенськ - Н.Буг на території Одеської області. Водночас діють обмеження руху для вантажних, великовагових та великогабаритних машин на автодорогах: М-13 Кіровоград - Платонове (на м. Кишинів), М-15 Одеса - Рені (на Бухарест)», - йдеться у повідомленні.

Заборонено рух автомобільного транспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення на території 11 районів Одеської області - Арцизського, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.

Крім того, з 08:30 12 січня тимчасово введено обмеження руху для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у межах Закарпатської області та в'їзд з Івано-Франківської до Закарпатської області.

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-