У Сумах вибухнув житловий будинок

У Сумах вибухнув житловий будинок

Фото, відео
Укрінформ
3 січня близько 20:45 в житловому будинку в одній з квартир по вул. Металургів стався потужний вибух.

Про це на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Сумщини Наталія Науменко.

Вибух стався на 6-му поверсі 9-поверхівки, і був настільки потужним, що балконна рама вилетіла на протилежний бік вулиці, а проїжджа частина по вул. Металургів всіяна уламками. На місці працюють рятувальники і працівники правоохоронних органів.

"У Сумах по вул. Металургів в одній з квартир на 6 поверсі багатоквартирного будинку стався вибух. Попередня причина - витік газу. В даний час повідомлень про жертви немає. На місце події негайно виїхав в. о. прокурора області Ігор Сидоренко і керівник Сумської місцевої прокуратури Володимир Ковтун", - написала Науменко.

Користувачі соцмереж повідомляють, що вибух влаштував спеціально господар квартири, і сам у результаті не постраждав.

"Як повідомив з місця події Володимир Ковтун, вибухом пошкоджено декілька квартир, дві людини в лікарні, жінка пенсійного віку загинула, на жаль", - пізніше додала Науменко.

Як повідомив мешканець будинку по вулиці Металургів, вибух стався в квартирі сумчанина, який перебуває на психіатричному обліку. Нібито господар квартири сам відкрив газ. При цьому він важких травм не отримав, на відміну від сусідів.

За словами очевидців, вибух був сильний – затряслися будинку поруч, уламки і шматки балкона летіли через весь двір, сковороди застрягли в деревах. У будинку навпроти у частині квартир посипались вікна. У машин під будинком побиті шибки від уламків балкона.

У самій квартирі знесло частину стін, стеля та підлога – руйнування видно крізь діри. Повністю зруйнувалися балкони з обох сторін квартири, де стався вибух. Люди з під'їзду вибігали з дітьми на руках, хто в чому, – розповідають очевидці.

Будинок знеструмлений, рух транспорту навколо нього перекрили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-