На Київщині чоловік приїхав до колишньої дружини з гранатою

На Київщині чоловік приїхав до колишньої дружини з гранатою

Укрінформ
У Макарівському районі Київської області поліція затримала чоловіка, який 1 січня приїхав до колишньої дружини з'ясовувати стосунки, прихопивши з собою гранату.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"На спецлінію поліції Київщини 102 надійшло повідомлення від мешканки с.Людвинівка Макарівського району про те, що колишній її чоловік влаштував сварку і погрожує предметом, схожим на гранату. За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції та втихомирили дебошира. Ним виявився 43-річний житель сусіднього села Фасова", - йдеться у повідомленні.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка предмет, схожий на гранату РГД-5. Чоловік пояснив правоохоронцям, що вибуховий предмет йому "презентував" хтось з товаришів, а хто саме, він не пам'ятає.

 Вилучений речовий доказ направлено до експертно-криміналістичного центру.

 Наразі за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-