На Одещині у пенсіонера знайшли арсенал зброї

На Одещині у пенсіонера знайшли арсенал зброї

Укрінформ
Поліцейські Арцизького відділу поліції Одеської області виявили у ході реалізації оперативних матеріалів арсенал короткоствольної зброї та патрони до неї у будинку одного з місцевих пенсіонерів.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Національної поліції. 

"Під час огляду домоволодіння 66-річного мешканця Арцизького району поліцейські виявили й вилучили одинадцять саморобних пристроїв для стрільби, 10 дев’ятиміліметрових патронів до них, саморобний ніж та біту. Вилучене направлено для проведення експертизи фахівцям Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП  в Одеській області", - зазначили в поліції.

Власник саморобних пістолетів та набоїв від будь-яких пояснень щодо вилученої в нього зброї відмовився.

Вирішується питання  про внесення відомостей  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (виготовлення та зберігання зброї та набоїв) Кримінального кодексу України та обрання відносно власника незаконного арсеналу запобіжного заходу.

Вилучена зброя також перевіряється на причетність до серії розбійних нападів, вчинених із застосуванням вогнепальної зброї.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-