З оголошенням

З оголошенням "тиші" бойовики почали святкувати: пияцтво та невиконання наказів

Укрінформ
Серед особового складу російсько-окупаційних військ з початком режиму припинення вогню на Донбасі значно знизився рівень дисципліни. Щоб утримати бойовиків від розгулу, навіть вирішено грошове забезпечення за грудень видати аж в наступному році після свят.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

«З оголошенням режиму припинення вогню, відмічається різке зниження рівня військової дисципліни серед особового складу у підрозділах 6 окремого мотострілецького полку (КАДІЇВКА) та 7 окремої мотострілецької бригади (БРЯНКА) 2 АК (ЛУГАНСЬК) ЗС РФ», - йдеться в повідомлені.

За даними розвідки, значно збільшилась кількість випадків пияцтва, вживання наркотичних речовин, саботажу виконання наказів і розпоряджень, самовільного залишення військовослужбовцями підрозділів російсько-окупаційних військ бойових позицій, безчинств в громадських місцях та правопорушень по відношенню до місцевого населення. 

«24 грудня ц.р. військовослужбовець 6 окремого мотострілецького полку самовільно залишив місце несення служби зі зброєю, пограбував місцевий магазин та погрожував зброєю цивільним особам. Командуванням 7 окремої мотострілецької бригади проводиться розслідування вживання наркотичних речовин групою військовослужбовців, які перебували на лікуванні у місцевій лікарні», - зазначають в українській розвідці.  

Також стало відомо, що для утримання бойових підрозділів російських окупаційних військ у готовності напередодні та під час новорічних свят, видача грошового забезпечення особовому складу за грудень 2016 року перенесена на 2017 рік, після святкових та вихідних днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-