Дружина Президента відкрила у Запоріжжі першу Медіатеку

Дружина Президента відкрила у Запоріжжі першу Медіатеку

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Україна, голова Ради Благодійного Фонду Порошенка Марина Порошенко відкрила в селищі Балабине у Запорізькій області першу шкільну Медіатеку.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Сьогодні відкрито першу Медіатеку в одній із шкіл нашого науково-педагогічного експерименту по запровадженню інклюзивної освіти. І хочу сказати, що кожна з 19 шкіл нашого проекту матиме свій сучасний інтерактивний центр", - заявила пані Порошенко.

Марина Порошенко наголосила, що наприкінці вересня відбулася презентація дизайн-проекту новоствореної Медіатеки, а вже сьогодні сучасна бібліотека нового зразка відкрита для школярів. Окрім книжок, тут є комп'ютери, принтер, ксерокс для поглиблення навчання, а головне - комфортні умови для розвитку дитини.

Проект є складовою частиною соціальної програми "Інклюзивна освіта - рівень свідомості нації" і, зокрема трирічного науково-педагогічного експерименту по запровадженню інклюзивної освіти. Дружина Глави держави також відвідала новорічне свято для учнів інклюзивних класів регіону в Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Володимира Магара.

Марина Порошенко також узяла участь у святковому заході та привітала учнів з особливими освітніми потребами з новорічно-різдвяними святами і передала дітям солодкі подарунки. Разом із дітьми з особливими потребами пані Марина переглянула дитячу виставу "Пеппі Довгапанчоха".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-