Місцеві вибори: у БПП заявляють про перемогу своїх кандидатів у більшості регіонів

Місцеві вибори: у БПП заявляють про перемогу своїх кандидатів у більшості регіонів

Укрінформ
За попередніми результатами недільних виборів, більшість обраних голів новостворених об'єднаних громад становлять кандидати, яких висунули територіальні організації партії «БПП «Солідарність» або яких підтримувала партія.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"За попередніми підрахунками результатів виборів у новостворених об'єднаних громадах, які відбулися 18 грудня 2016 року, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ - це кандидати, висунуті територіальними організаціями партії «БПП «Солідарність» та кандидати, яких підтримувала партія «БПП «Солідарність». Загалом – це 96 кандидатів, або понад 67 відсотків від загальної кількості обраних голів", - йдеться у повідомленні.

За даними "БПП "Солідарність", перемогу здобули також представники ВО «Батьківщина» – 11, партії «Наш край» – 2, "УКРОП" – 2, ВО «Свобода» – 2, «За конкретні справи» – 2, "Самопомочі" -1, Радикальної партії – 1.

Як зазначають у партії, кандидати, які балотувалися за підтримки «БПП «Солідарність», перемогли у переважній більшості регіонів. 

«Для нас важливо, що «БПП «Солідарність» має підтримку по всій Україні – як у західних та центральних, так і  південних та східних областях, що важливо для єдності країни. Особливо показовим є результат Дніпропетровської, Миколаївської, Житомирської областей», - сказав керівник секретаріату партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Саврасов.

У партії зазначають, що висока як для місцевих виборів явка (понад 45 відсотків) свідчить про те, що українці підтримують реформу децентралізації, ініційовану Президентом.

Як повідомлялося, 18 грудня 2016 року відбулося голосування на перших місцевих виборах у 144 об’єднаних територіальних громадах. Обиралися 76 сільських голів, 46 селищних голів, 21 міський голова, а також відповідні місцеві ради та 1 староста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-