Порядок на виборах у Донецькій області охороняє спецназ

Порядок на виборах у Донецькій області охороняє спецназ

Укрінформ
У Донецькій області для забезпечення правопорядку на виборах в місцеві органи влади в трьох районах посилені наряди поліції, на місця відряджений з Маріуполя підрозділ спецпризначенців.

Про це на своїй сторінці в Facebook в неділю повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Задля забезпечення правопорядку під час виборчого процесу в деяких населених пунктах Слов'янського, Бахмутського та Костянтинівського районів перевів особовий склад зазначених територіальних підрозділів на посилений варіант несення служби. З Маріуполя в ці населені пункти для посилення охорони громадського порядку і недопущення будь-яких спроб дестабілізації ситуації відряджений підрозділ спецпризначення поліції Донеччини», - написав голова обласної поліції.

Він зазначив, що сьогодні на Донбасі проходять голосування на перших місцевих виборів в об'єднаних територіальних громадах в Миколаївці Слов'янського району, Соледарі і Іллінівці Костянтинівського району.

Як повідомлялося, у неділю, 18 грудня, у 144 об'єднаних територіальних громадах відбувається голосування на перших місцевих виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-